woensdag 27 april 2022

Brabo Men eindigen op tweede plaats

De mannen sloten afgelopen weekend de competitie af met een 0-3-overwinning op bezoek bij Mendo Booischot. De mannen eindigen als knappe tweede in het klassement. Axis Guibertin is de kampioen en promoveert naar de Liga Heren.

Interfreight Brabo Antwerp begon als promovendus in Nationale 1, het tweede niveau in België, met torenhoge ambities. Het doel is om zo snel mogelijk terug een Antwerpse herenploeg op het hoogste niveau te hebben.

De Reds begonnen furieus aan het seizoen. De eerste negen wedstrijden werden allemaal met winst afgesloten. Enkel Amigos Van Pelt Sint-Antonius Zoersel maakten het de Men moeilijk en dwongen de troepen van Christof Van Goethem en co tot een golden set. De eerste nederlaag kwam er pas op 4 december bij VC Syneton Klein Brabant-Puurs. Een week later volgde een eerste confrontatie met de latere kampioen. De wedstrijd op het veld van Axis Guibertin werd een thriller en ging naar een golden set. De mannen trokken daarin aan het kortste eind, maar bleven lange tijd de kop van het klassement aanvoeren.

Met de herfst in het land zette Axis Guibertin de laatste stap richting promotie. Axis Guibertin kwam met 1-3 winnen in de Arena en gaf de definitieve doodsteek aan onze Reds. Onze rood-witte krijgers sloten het seizoen nog af met een negen op negen en gaven in die drie wedstrijden maar één set weg. Na een sterk seizoen eindigt Brabo op de tweede plek, op zeven punten van Axis Guibertin. Dat de mannen een sterk seizoen speelden is duidelijk te zien in de eindstand. De nummers drie en vier volgen met 44 punten, met maar liefst 13 punten minder dan onze mannen die 57 punten verzamelden in hun 24 wedstrijden.

Proficiat met het sterke seizoen Reds!

Volgende events

Laatste nieuws

Men starten de competitie met winst

19 sep

Men starten de competitie met winst

Brabo Boys | Brabo Girls | Brabo Men

De Interfreight Brabo Antwerp Men zijn met een overwinning begonnen aan het nieuwe seizoen. De Reds versloegen Amigos Zoersel...

Agenda: data bekerwedstrijden

23 aug

Agenda: data bekerwedstrijden

Brabo Ladies | Brabo Men | Club

Zoals altijd begint het seizoen met bekerwedstrijden. De Men beginnen al in de voorrondes, terwijl de Ladies instromen in...

Brabo Gin nu te koop

18 nov

Brabo Gin nu te koop

Club | Webshop

We lanceerden vorige week de enige echte en exclusieve Brabo Gin. Een prachtig rode gin met een kruidige touch....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.