donderdag 3 augustus 2023

Brabo at the Masters in Brussel

Interfreight Brabo Antwerp Volley Team – Antwerp Volleys VZW spelers gaan de uitdaging aan tijdens het Belgisch Kampioenschap Beachvolleybal in Brussel

Op 4, 5 en 6 augustus vindt het Belgisch Kampioenschap Beachvolleybal 2023 plaats op het Muntplein in Brussel. Fans kunnen zich verheugen op een weekend vol actie en spannende wedstrijden, waar de beste beachvolleyballers van België strijden om de felbegeerde titel. Het wordt een episch evenement vol geweldige wedstrijden!

 

Ruysschaert Britt (29) – De topfavoriet

Britt Ruysschaert, een speelster van het eerste damesploeg bij Interfreight Brabo Antwerp Volley Team, is een topfavoriet voor het Belgisch Kampioenschap Beachvolleybal. Met bijna alle overwinningen in de Geberit Beachtour op haar naam, inclusief vorig jaar het BK, vormt ze nu een sterk duo met haar nieuwe partner, Els Vandesteene. Alle ogen zijn gericht op hen tijdens het kampioenschap in Brussel.

Coens Youna (18) & Van Deun Jade (19) – Een sterk duo op het zand

Het vrouwelijke duo Coens Youna en Van Deun Jade is een jeugdige maar krachtige combinatie van talent en vastberadenheid. Beide speelsters zijn actief in het eerste team en hebben bewezen dat ze een sterke tandem zijn op het zand. Met de uitstekende samenwerking en strategisch spel zullen ze zeker een behoorlijke concurrentie vormen tijdens het kampioenschap.

Oprins Jeroen (29) – Een aanvallende krachtpatser

Jeroen Oprins is een speler van het eerste team en staat bekend om zijn loeiharde aanvalskracht. Zijn krachtige slagen en ervaring maken hem tot de cruciale speler voor Interfreight Brabo Antwerp Volley Team. Jeroen is vastbesloten om alles te laten zien en samen met Mathias Blondeel naar de top van het klassement te strijden tijdens het BK Beachvolleybal.

Lantsoght Gorik (17) – Een talent op het zand

Gorik Lantsoght, één van de veelbelovende spelers bij Interfreight Brabo Antwerp Volley Team, zal zijn opwachting maken in zowel de 1ste als de 2de ploeg. Met zijn atletisch vermogen en scherp inzicht in het spel, wordt hij beschouwd als een under dog op het zand. Gorik heeft een fantastische techniek en een onvermoeibare vechtlust, waardoor hij een waardevolle aanwinst is voor het team. Hij speelt samen met Jelle de Hert.

 

Het Belgisch Kampioenschap Beachvolleybal belooft een spannend evenement te worden, waarbij de spelers en speelsters van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team hun uiterste best zullen doen om de club trots te maken. We wensen hen allemaal veel succes en kijken uit naar een spectaculaire strijd op het zand in Brussel!

Volgende events

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.