dinsdag 7 februari 2023

Asterix te sterk voor Ladies

De Antwerp Ladies komen met lege handen terug uit Beveren. Asterix AVO was met 3-1-cijfers te sterk voor onze Reds.

Brabo begon wel het beste aan de wedstrijd. De Ladies wonnen hun vorige drie wedstrijden en namen vertrouwen mee. Na een vurig begin won Antwerp de eerste set met 22-25. Asterix groeide in de wedstrijd en nam vanaf de tweede set de wedstrijd in handen. Cristina Moga blikt terug: “We zijn vurig begonnen aan de wedstrijd. Daarna heeft Asterix ons overklast. Ze hebben ons receptioneel onder druk gezet en ook aanvallend waren ze heel sterk.” Asterix won drie sets op een rij met 25-17, 25-10 en 25-12.

Een sterke reeks van de Ladies eindigt zo met een nederlaag tegen de titelkandidaat. Toch kunnen de Ladies met vertrouwen werken naar de wedstrijd van zaterdag tegen Fixit Volley Kalmthout en volgende week woensdag wacht de verplaatsing naar Volley Haasrode Leuven. “Het vertrouwen van de negen op negen is er nog steeds. We hebben nu twee belangrijke wedstrijden. We moeten opnieuw laten zien wat we tegen Charleroi en Jaraco LVL Genk hebben getoond.”, aldus Cristina Moga.

Volgende events

Laatste nieuws

Dit is het bekerparcours voor de Brabo Ladies en Men

13 sep

Dit is het bekerparcours voor de Brabo Ladies en Men

Brabo Ladies | Brabo Men

De mannen van Interfreight Brabo Antwerp rekenden afgelopen zondag met 3-0 van Berg-Op Wijgmaal in de laatste voorronde van...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.