Antwerpse volleybalvrouwen eindigen op een schitterende zesde plaats in de Liga

maandag 25 april 2022

Antwerpse volleybalvrouwen eindigen op een schitterende zesde plaats in de Liga

Het vrouwenteam van Interfreight Brabo Antwerp heeft zaterdagavond geschiedenis geschreven. De ploeg van coach Cristina Moga realiseerde een stunt van formaat met hun zesde plaats in de Liga. Niemand had Tchalou Volley en de Antwerp Ladies op rang vijf en zes verwacht bij de aanvang van de competitie. Het is een resultaat van gepassioneerde gedrevenheid, hard werken en op het perfecte moment de juiste piekconditie kunnen bereiken.

Ugo Blairon (Tchalou) en Cristina Moga (Antwerpen) mogen gerust genomineerd worden op de lijst van ‘trainer of the year’. De progressie van hun teams zijn opmerkelijk. Jonge speelsters krijgen met hun bezielende begeleiding kansen op het allerhoogste niveau in het Belgisch volleybal. “Ik ben zeer tevreden met deze zesde plaats”, glundert Cristina Moga. “Zelfs zonder onze sterkhouder Sarah Cools – zwaar gekwetst in de voorbereiding van dit seizoen – halen we een beter resultaat. Ik ben zo blij voor de speelsters. Volgend jaar willen we nog meer verwezenlijken en hen nog meer laten ontplooien.”

Gepubliceerd met toestemming van auteur Walter Vereeck voor Het Laatste Nieuws.

Volgende events

Laatste nieuws

Dit is het bekerparcours voor de Brabo Ladies en Men

13 sep

Dit is het bekerparcours voor de Brabo Ladies en Men

Brabo Ladies | Brabo Men

De mannen van Interfreight Brabo Antwerp rekenden afgelopen zondag met 3-0 van Berg-Op Wijgmaal in de laatste voorronde van...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.