vrijdag 2 juni 2023

Antwerpse Beachers op Cockerill Beach

📢 Aankondiging! 🏐

We zijn verheugd om de deelname van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team aan te kondigen op Cockerill Beach Antwerp! Deze getalenteerde atleten zullen schitteren op het grootste kunst-sport-strand van Antwerpen, en ze zijn vastbesloten om hun stempel te drukken op het Belgisch Kampioenschap beachvolleybal.

In de pro reeks zullen we Jeroen Oprins & Mathias Blondeel, Britt Ruysschaert & Els Vandesteene, Youna Coens en Jade van Deun bewonderen. Met hun indrukwekkende vaardigheden en vastberadenheid zullen ze strijden tegen andere topatleten om de felbegeerde Antwerpse beach-titel te veroveren. Bereid je voor op spectaculaire sprongen, krachtige smashes en strategische spelbewegingen terwijl ze het zand betreden!

In de challenge reeks zijn Kenneth Mylemans & Gorik Lantsoght, Wannes De Beul & Jef Vleugels, Kato Hillen en Lucia De Broe klaar om hun concurrenten uit te dagen. Deze getalenteerde spelers zullen hun teamwork demonstreren terwijl ze streven naar succes en de overwinning in hun categorie.

Mis deze kans niet om deze geweldige atleten in actie te zien! Kom naar Cockerill Beach Antwerp van 1 tot en met 4 juni en moedig het Interfreight Brabo Antwerp Volley Team aan terwijl ze het beste van zichzelf geven op het zand. Het wordt een onvergetelijke ervaring vol sportieve rivaliteit en entertainment!

We wensen alle atleten van het Interfreight Brabo Antwerp Volley Team veel succes en laten we samen genieten van geweldige beachvolleybalwedstrijden op Cockerill Beach Antwerp! 🌊🏖️🏐

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.