Samenwerking

Antwerp4Volley is een project waarin verschillende Antwerpse clubs samenwerken om het volleybal te stimuleren in de ruime Antwerpse regio. Met financiële steun van de stad Antwerpen willen we de volleybalsport promoten bij jongeren en clubs ondersteunen in het rekruteren en het opleiden van jongeren. De partners in dit project zijn op dit moment Brabo Antwerp, Fixit Kalmthout, Volmar Ekeren, Oxaco BVC Antwerpen en Mortsel Volley Antwerpen.

Samen met deze partnerclubs biedt A4V een hoogstaande sportieve begeleiding aan jonge speelsters en spelers om hun volleytalent te ontwikkelen naar het hoogste niveau. Samen streven we naar succeservaringen waarbij spel- en leerplezier in een topsportomgeving centraal staat.

Jonge spelertjes zetten hun eerste stappen in het volleybal bij de club in hun buurt en krijgen via de samenwerking de kans door te groeien naar het topniveau. A4V ondersteunt de clubs hier in de uitbouw van hun instroom en jeugdopleiding door allerlei initiatieven.

Aanbod

Wat bieden we concreet aan met dit project?

  • Volley@School sessies aan in zoveel mogelijk Antwerpse scholen. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk jongeren kennis te laten maken met onze prachtige sport.
  • Club overstijgende breedtestages tijdens de schoolvakanties, begeleid door toptrainers en spelers en speelsters uit onze fanionteams.
  • Thematrainingen, waar de focus ligt op het positiespel en specifieke thema’s. Onder leiding van gediplomeerde trainers. Dit met participatie van alle A4V clubs.
  • Ondersteunen van de jeugdwerking binnen Antwerpse clubs aan de hand van verschillende clinics voor de trainers.
  • In samenwerking met Primavera vzw en district Deurne zijn we ook een G-werking gestart. Op deze manier willen we ook de Antwerpse G-sporters meer kansen bieden om te starten met volleybal.

Brabo opleidingsploegen

Nieuw in Interfreight Brabo Antwerp VT dit jaar zijn de twee opleidingsteams in Nationale 3 die zijn overgekomen van Oxaco en Volmar met jonge spelers en speelsters die worden klaargestoomd voor het grote werk. Deze teams vormen de springplank naar het hoogste niveau. Bij de dames vormt daarnaast het Nationale 1-team in Fixit de wachtkamer voor onze Ladies.

Volgende events

Laatste nieuws

Men openen nieuwe jaar met drie punten

30 jan

Men openen nieuwe jaar met drie punten

Brabo Men

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar het nieuwe jaar is eindelijk van start gegaan voor de Interfreight...

Ladies grijpen naast de punten tegen Asterix

24 jan

Ladies grijpen naast de punten tegen Asterix

Brabo Ladies

De ladies konden geen punten thuishouden tegen titelkandidaat Asterix AVO Beveren. Het nummer twee uit de competitie kwam zaterdag...

Brabospelers tonen hun hart – trekking tombola uitgesteld

17 jan

Brabospelers tonen hun hart – trekking tombola uitgesteld

Brabo Men | Club

Op vraag van onze Brabo Men zal de trekking van onze clubtombola niet plaatsvinden op 20 januari, maar wel...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.