dinsdag 10 mei 2022

Antwerp Ladies nemen afscheid van vier speelsters

Clara Wellens, Katrien Vanheusden, Lotte Notelaers en Noor Van Den Heede nemen afscheid van de Antwerp Ladies.

Clara Wellens speelde al sinds 2018 voor de Ladies. Na vier seizoenen in de Arenahal keert de 21-jarige hoekaanvalster terug naar haar oude club BDO Haasrode Leuven waar ze van 2012 tot 2018 volleybalde. Clara blijft ook actief in de Liga Dames, want Leuven won de barragewedstrijden en promoveert net als Fixit Kalmthout naar het hoogste niveau.

Katrien Vanheusden kwam net als Clara Wellens in 2018 bij het team. Na een seizoen wisselde ze de Ladies in voor VBC Zandhoven. Maar na een seizoen in de Kempen kwam ze twee jaar geleden opnieuw naar het oude nest. De voorbije twee seizoenen kon Katrien geen basisplaats afdwingen. Volgend seizoen trekt ze naar VC Zoersel.

Setter Lotte Notelaers gaat volgend seizoen in nationale 1 spelen bij Datovoc Tongeren. Het Limburgse team pakt dit seizoen de titel in nationale 2 en promoveert zo naar het tweede niveau in België. Lotte zal de Tongerse rangen versterken en neem na één seizoen afscheid van de Antwerp Ladies.

Noor Van Den Heede speelde sinds 2019 in het rode shirt van de Interfreight Brabo Antwerp Ladies. De 21-jarige middenblokster zal volgend seizoen niet meer de kleuren van Brabo verdedigen.

Bedankt Ladies voor de mooie seizoenen en nog veel succes in jullie verdere carrière!

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.