maandag 27 maart 2023

7de winst voor de Boys

Op 26 maart heeft het team van Interfreight Brabo Antwerpen VT B een geweldige prestatie geleverd door hun zevende opeenvolgende wedstrijd te winnen. Ze speelden tegen de Topsportschool en wonnen met 0/3, waarbij ze hun volleybaltalenten volwassen lieten zien. Met deze overwinning klimmen ze op naar een gedeelde derde plaats in de ranglijst.

Het team van Interfreight Brabo Antwerpen VT B begon de wedstrijd sterk en zette de Topsportschool vanaf het begin onder druk. Ze waren duidelijk goed voorbereid op hun tegenstanders en pasten hun strategie aan om de zwakke punten van de tegenpartij te benutten. Met nauwkeurige en doelgerichte aanvallen, evenals sterke blokkades en verdediging, wisten ze de eerste set te winnen met een setstand van 20/25.

De Topsportschool probeerde terug te vechten in de tweede set, maar het team van Interfreight Brabo Antwerpen VT B liet zich niet uit het veld slaan en bleef sterk spelen. Met hun ervaren jonge spelers en teamwerk, wisten ze ook deze set te winnen met een setstand van 21/25.

In de derde set toonden de spelers van Interfreight Brabo Antwerpen VT B hun ware klasse en speelden ze op hun best. Met indrukwekkende aanvallen en verdediging, evenals slimme tactieken, domineerden ze de set en wonnen ze met een setstand van 17/25.

De overwinning van Interfreight Brabo Antwerpen VT B was een teaminspanning, waarbij elke speler een belangrijke bijdrage leverde aan de overwinning. De spelers toonden discipline en vastberadenheid in hun spel en speelden met vertrouwen en passie. Het publiek kon duidelijk zien dat het team een hechte eenheid is en dat ze elkaar ondersteunen om te winnen.

Met deze zevende overwinning op rij bewijst Interfreight Brabo Antwerpen VT B dat ze een van de topvolleybalteams in de competitie zijn. Het team heeft bewezen dat ze in staat zijn om te winnen tegen sterke tegenstanders en dat ze een serieuze uitdaging vormen voor elk team in de competitie. We kijken uit naar hun volgende wedstrijd en zijn ervan overtuigd dat ze met dezelfde vastberadenheid en passie zullen spelen.

Laatste nieuws

Inschrijvingen geopend!

29 apr

Inschrijvingen geopend!

Antwerp4Volley | Beach

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor onze zomertrainingen en word de beste beachvolleyballer die je...

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

11 apr

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

Brabo Men

Interfreight Brabo Antwerp Men wint de Beker van Antwerpen 2023. In de finale waren de Reds te sterk voor...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.