maandag 14 augustus 2023

Gefeliciteerd aan de Belgische Red Dragons u19

๐ŸŽ‰๐Ÿ ๐—š๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฑ ๐——๐—ฟ๐—ฎgons ๐—จ๐Ÿญ๐Ÿต! ๐Ÿ† ๐Ÿ”ฅ

We zijn verheugd om de Belgische Red Dragons U19 te feliciteren met hun buitengewone zomercampagne! Ondanks een uitdagende reis die onder andere het Wevza-toernooi in Viana do Castelo (POR) en het EYOF (European Youth Olympic Festival) in Maribor (SLO) omvatte, heeft het nationale team hun opmerkelijke talent en vastberadenheid laten zien, met een fantastische 6e plaats op het U19 Wereldkampioenschap.

Een speciale felicitatie naar de fenomenale Daan Spiessens, de nieuwe middenspeler van Interfreight Brabo Antwerpen, die gedurende de hele campagne uitzonderlijke vaardigheden en toewijding heeft getoond! Jouw harde werk en inzet hebben echt het verschil gemaakt op het veld.

Door te triomferen over Sloveniรซ en de regerende Europese kampioenen Italiรซ, hebben deze jonge atleten hun namen in de geschiedenis geรซtst en hun beste resultaat ooit behaald. De toewijding en teamwork die deze spelers hebben laten zien, hebben ons allen geรฏnspireerd.

Hoewel de strijd om de 5e en 6e plaats tegen Bulgarije intens was, kon de vermoeidheid van een uitputtende campagne jullie opmerkelijke inspanningen niet temperen. Jullie vastberadenheid en passie hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten op de volleybalwereld.

Hoewel de reis eindigde in een heftige strijd, hebben jullie prestaties gedurende de zomercampagne ons allen in ontzag achtergelaten. De Belgische Red Dragons U19 hebben laten zien dat ze een kracht zijn om rekening mee te houden, en we kunnen niet wachten om jullie toekomstige successen op het veld te aanschouwen.

๐Ÿ‘๐ŸŽŠ Nogmaals van harte gefeliciteerd met het hele team, met een daverend applaus voor Daan Spiessens, terwijl jullie ons blijven inspireren en een nieuwe generatie volleybalfans enthousiast maken! ๐Ÿ๐ŸŽ‰

Volgende events

Laatste nieuws

Dit is het bekerparcours voor de Brabo Ladies en Men

13 sep

Dit is het bekerparcours voor de Brabo Ladies en Men

Brabo Ladies | Brabo Men

De mannen van Interfreight Brabo Antwerp rekenden afgelopen zondag met 3-0 van Berg-Op Wijgmaal in de laatste voorronde van...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.